Disclaimer

De vereniging Vrienden van Brabantse Kastelen (hierna: de Vereniging) besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is deels ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Vereniging kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. De Vereniging aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de Vereniging worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van de Vereniging.

Verantwoordelijkheid
De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van de Vereniging.

Activiteiten
De Vereniging is niet verantwoordelijk en staat niet garant voor de juistheid en volledigheid van de vermelde activiteiten van derden die op deze site worden gemeld. Voor de zekerheid dient u dit altijd met de betreffende organisatie af te stemmen.


De Vereniging, mei 2012.